Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W czterech słowach: lekki, pożywny, zdrowy i zielony
Filet z kurczaka wędzony na gorąco, w 1 godzinę w grillo- wędzarni.
Odsłon: 100
Przygotuj się na wyjątkowy posiłek, który zaspokoi Twoje kulinarne pragnienia...
Odsłon: 213
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 4786
Idealna sałatka na lunch do pracy lub kolację.
Odsłon: 84
Filet z kurczaka wędzony na gorąco, w 1 godzinę w grillo- wędzarni.
Odsłon: 100
Przygotuj się na wyjątkowy posiłek, który zaspokoi Twoje kulinarne pragnienia...
Odsłon: 213
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 4786
Idealna sałatka na lunch do pracy lub kolację.
Odsłon: 84
Składniki
Do gotującego się bulionu wrzucamy pokrojoną w kostkę marchewkę i ziemniaki. Po kilku minutach dorzucamy różyczki brokuła. Całość gotujemy do miękkości.
Gdy warzywa są miękkie, blendujemy zupę na gładki krem. Doprawiamy do smaku solą oraz pieprzem. Zupę możemy podawać z grzankami, jogurtem naturalnym, etc.