Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa na zielono, w jednym talerzu mamy selera, por, brokuła, rukolę warzywa które łączy nie tylko kolor ale też witaminy niezbędne dla naszego zdrowia. W tej zupie przemycimy coś czego nasza rodzina nie lubi.
Puszyste i lekkie niczym chmurka placuszki śniadaniowe. Przepis jest niezwykl...
Odsłon: 26029
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 662
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 17594
Obłędne w smaku śródziemnomorskie kanapki z owocami morza.
Odsłon: 139
Puszyste i lekkie niczym chmurka placuszki śniadaniowe. Przepis jest niezwykl...
Odsłon: 26029
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 662
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 17594
Obłędne w smaku śródziemnomorskie kanapki z owocami morza.
Odsłon: 139
Składniki
Warzywa wszystkie dokładnie myję.Por, seler kroję,brokuł dzielę na różyczki. Cebule, czosnek obieram i kroję drobno. przesmażam na maśle, dodaję por i dalej smażę na wolnym ogniu, dodaję seler, liście laurowe, wlewam bulion i gotuję około 10 minut. Wkładam różyczki brokuła i gotuję jeszcze 4 minuty. Zupę miksuję blenderem, dodaję rukolę i znowu miksuję, wlewam śmietanę, doprawiam solą, pieprzem. Podaję z rukolą i makaronem, natką.