Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Kremowa zupa grzybowa"
Kluski kładzione inaczej zwane ciepane . Dodatek obiadu do sosu czy mięs . Al...
Odsłon: 75
Zrobienie naleśników to dla mnie nie nowina i uważam, że ciasto zawsze jest d...
Odsłon: 465
Kiedy myślimy o ekspresowej sałatce na grilla, myślimy o tym, aby nie była ta...
Odsłon: 1496
Kluski kładzione inaczej zwane ciepane . Dodatek obiadu do sosu czy mięs . Al...
Odsłon: 75
Zrobienie naleśników to dla mnie nie nowina i uważam, że ciasto zawsze jest d...
Odsłon: 465
Kiedy myślimy o ekspresowej sałatce na grilla, myślimy o tym, aby nie była ta...
Odsłon: 1496
Składniki
Pieczarki umyć, pokroić w cienkie plastry, czosnek zmiażdżyć, cebulę posiekać, poddusić na maśle.
Grzyby moczyć przez ok. 20 minut, posiekać, dodać do pieczarek i cebuli, zalać bulionem, dodać zioła i przyprawy, gotować ok. pół godziny.
Śmietanę wymieszać z odrobiną wywaru (by się nie zwarzyła), dodać do całości, zmiksować na gładko, posypać posiekaną natką. Zupę dekorować kawałkami grzybów.Źródło: Twoje Imperium