Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna zupa warzywna z nasturcją i oliwkami.
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 62
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 832
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 109
Bardzo pożywne i smaczne danie jednogarnkowe,które urzeknie każdego . Polecan...
Odsłon: 12062
Jeśli jesteś fanem kuchni włoskiej, lubisz eksperymentować ze smakami i nie z...
Odsłon: 1275
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 62
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 832
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 109
Bardzo pożywne i smaczne danie jednogarnkowe,które urzeknie każdego . Polecan...
Odsłon: 12062
Jeśli jesteś fanem kuchni włoskiej, lubisz eksperymentować ze smakami i nie z...
Odsłon: 1275
Składniki
Porcja dla 2-3 osób. Ziemniaki, seler, por i pietruszkę pokroić w kostkę zalać bulionem i gotować ok. 20 minut. Marchewkę obrać, pokroić w cienkie plasterki, obgotować w bulionie 2-3 minuty, wyjąc na spodek. Opłukane i osuszone nasturcje przesmażyć na oleju z suszonym i posiekanym czosnkiem. Przełożyć je do prawie miękkich warzyw w bulionie. Wszystko gotować 5-10 minut. Zupę zdjąć z palnika, dodać większość oliwek i zmiksować. Przelać na talerze, udekorować wstążkami marchewki i pozostałymi oliwkami.