Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny i pożywny krupnik z kaszą pęczak i suszonymi grzybkami.
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5639
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 393
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 90
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5639
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 393
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 90
Składniki
Mięso opłucz włóż do garnka i zalej wodą, zagotuj i zbierz szumowiny. Warzywa i ziemniaki obierz i pokrój w kostkę, kasze opłukaj, natkę posiekaj.
Dodaj suszone grzyby, warzywa zagotuj , następnie dodaj liście, ziele i pierz, opłukaną kaszę i ziemniaki. Całość gotuj około 30 minut, dopraw do smaku solą i pieprzem.
Mięso obierz dodaj do krupniku. Przed podaniem posyp natką pietruszki.