Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zupa fasolowa z pastą tymiankową"
Bardzo pożywne i smaczne danie jednogarnkowe,które urzeknie każdego . Polecan...
Odsłon: 12016
Jeśli jesteś fanem kuchni włoskiej, lubisz eksperymentować ze smakami i nie z...
Odsłon: 1161
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 24
Bardzo zdrowy smaczny i aromatyczny syrop z kwiatów czarnego bzu.
Odsłon: 32
Placek po węgiersku to wyjątkowe połączenie chrupiącego na zewnątrz i miękkie...
Odsłon: 977
Duża ilość marchewki sprawi,że zupa pieczarkowa będzie miała ładny kolor i ci...
Odsłon: 30
Bardzo pożywne i smaczne danie jednogarnkowe,które urzeknie każdego . Polecan...
Odsłon: 12016
Jeśli jesteś fanem kuchni włoskiej, lubisz eksperymentować ze smakami i nie z...
Odsłon: 1161
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 24
Bardzo zdrowy smaczny i aromatyczny syrop z kwiatów czarnego bzu.
Odsłon: 32
Placek po węgiersku to wyjątkowe połączenie chrupiącego na zewnątrz i miękkie...
Odsłon: 977
Duża ilość marchewki sprawi,że zupa pieczarkowa będzie miała ładny kolor i ci...
Odsłon: 30
Składniki
Zioła opłucz, osusz. Zmiksuj na gładko z migdałami, parmezanem i oliwą. Pastę przypraw solą oraz pieprzem. Ziemniaki obierz, strączki fasolki oczyść. Przygotowane warzywa pokrój na kawałeczki. Fasolę z puszki osącz na sitku.
Ziemniaki włóż do garnka, zalej bulionem. Poczekaj, aż całość zawrze, po czym zmniejsz płomień i gotuj 15 minut. W połowie czasu gotowania dodaj zieloną fasolkę.
Kiedy ziemniaki i fasolka będą już prawie miękkie, do zupy dodaj połówki pomidorków i białą fasolę. Przypraw solą i pieprzem. Zupę rozlej do talerzy. Podawaj z przygotowaną pastą. Udekoruj wg uznania.Źródło: Naj