Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W wersji pikantnej można dodać ostrej mielonej papryki.
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 179
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 598
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 68
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1567
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 179
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 598
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 68
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1567
Składniki
Cebulę obrać, pokroić w kostkę i zeszklić na oleju. Dodać pokrojone w kostkę mięso, sól, pieprz, przeciśnięty przez praskę czosnek oraz przyprawę do wieprzowiny. Smażyć około 10 minut. Zalać bulionem. Dodać liście laurowe,ziele angielskie i dusić pod przykryciem do miękkości.
Gdy mięso będzie miękkie dodać pokrojoną w kostkę paprykę oraz ziemniaki. Dodać przecier pomidorowy,słodką papryką, doprawić do smaku. Gotować do czasu aż ziemniaki będą miękkie.