Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To zupa dla plebsu, pomiatanych przez księży, „ludziów”. Szkoda, że do tej pory człowieki wierzące w czyjeś halucynacje, rządzą nadal na tym świecie :/ Przepis pochodzi z czasów sprzed IX wieku. Nam smakowała…ciemnotą wszak jesteśmy ;)
Arabskie klimaty. Połączenie smaku kasz i przypraw jest zniewalające. Dopełni...
Odsłon: 50
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 42450
Arabskie klimaty. Połączenie smaku kasz i przypraw jest zniewalające. Dopełni...
Odsłon: 50
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 42450
Składniki
Chleb razowy suszymy, mielimy w maszynce. Do gorącego bulionu wrzucamy po 3 łyżki na każde 250 ml bulionu. Gotujemy przez 2 min. Dodajemy przeciśnięty przez praskę czosnek. Mieszamy i podajemy od razu.