Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cukinia jest w polsce niedocenianym warzywem. A szkoda! Zupa-krem z cukinii jest dobrym pomysłem na smaczny i lekki obiad lub kolację.
Z domowego pieczywa tym razem polecam grahamki. Lekkie, smaczne bułeczki, któ...
Odsłon: 180
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 492
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 312
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 4385
Z domowego pieczywa tym razem polecam grahamki. Lekkie, smaczne bułeczki, któ...
Odsłon: 180
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 492
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 312
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 4385
Składniki
Obrane i wydrylowane cukinie pokroic w kostke. Rozgrzac oliwe i zeszklic pokrojona cebule. Wrzucić cukinie. Dodac wycisniety czosnek. Dusic az do miekkosci warzyw. Dodac listki bazylii. Dusic jeszcze przez ok 10 min. Zmiksowac blenderem. Podawac z chrupiaca bagietka lub z grzankami.