Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kremowa, aksamitna, mocno warzywna zupa.
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 292
Cukinia faszerowana mielonym mięsem wieprzowym plus rozpływający się ser i id...
Odsłon: 30
Przygotuj się na wyjątkowy posiłek, który zaspokoi Twoje kulinarne pragnienia...
Odsłon: 51
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 292
Cukinia faszerowana mielonym mięsem wieprzowym plus rozpływający się ser i id...
Odsłon: 30
Przygotuj się na wyjątkowy posiłek, który zaspokoi Twoje kulinarne pragnienia...
Odsłon: 51
Składniki
Ziemniaki, marchewkę, pietruszkę , umyć , obrać, pokroić, włożyć do garnka , zalać wodą, dodać liść laurowy , ziele angielskie, rozmaryn , gotować 15 minut.
W tym czasie gdy gotuje się zupa ,umyć brokuł, rozebrać na różyczki, pora , selera, cukinię , pokroić. Dodać do gotującej się zupy dodać bulion, doprawić solą, całość gotować 10 minut.
Zdjąć z ognia, wyjąć liść laurowy, ziele angielskie, zblendować. Zagotować , doprawić papryką i pieprzem, gotować 1 minutę. Podawać z kleksami śmietany , posypaną sezamem.