Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to przykład lekko pikantnej, rozgrzewającej pomidorowej z zaskakująca śmietanową niespodzianką.
blender, mikser
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 837
Wiosenne smaki. Polecam.
Odsłon: 114
Deser idealny na lato - schłodzone owoce, kostki galaretki i bita śmietana. Ś...
Odsłon: 64
Prosty sposób na pyszne i kolorowe danie z patelni. Ziemniaki, szparagi i jaj...
Odsłon: 74
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 837
Wiosenne smaki. Polecam.
Odsłon: 114
Deser idealny na lato - schłodzone owoce, kostki galaretki i bita śmietana. Ś...
Odsłon: 64
Prosty sposób na pyszne i kolorowe danie z patelni. Ziemniaki, szparagi i jaj...
Odsłon: 74
Składniki
1. Ugotować włoszczyznę w lekko osolonej wodzie w garnku o średniej wielkości. Gotować ok 10 min. 2. Dodać do garnka pomidory, wino, sól, pieprz i liście laurowe. 3. W trakcie gotowania zupy, ubić śmietanę. Po ubiciu śmietany, dodać do niej dwie łyżki ginu i odstawić do lodówki. 4. Po ugotowaniu zupy należy ją zblendować i przetrzeć przez sito. 5. Dodać estragon i jagody jałowca i chwilkę pogotować. 6. Podawać z łyżką bitej śmietany. Smacznego! :)