Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i pożywna zupa warzywna z "wkładką". Najlepiej smakuje jeśli dodamy kiełbasę o pikantnym smaku np. czosnkową lub paprykową.
Idealna sałatka na lunch do pracy lub kolację.
Odsłon: 35
Filet z kurczaka wędzony na gorąco, w 1 godzinę w grillo- wędzarni.
Odsłon: 39
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 2708
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 1134
Idealna sałatka na lunch do pracy lub kolację.
Odsłon: 35
Filet z kurczaka wędzony na gorąco, w 1 godzinę w grillo- wędzarni.
Odsłon: 39
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 2708
Szybkie i smaczne danie takie smaki dzieciństwa, makaron z truskawkami i biał...
Odsłon: 1134
Składniki
Do wrzącego bulionu dodajemy oczyszczone i pokrojone w plastry marchew i pietruszkę /korzeń/. Gotujemy 10 min. Brukselkę oczyszczamy, większe sztuki możemy przekroić na pół i dodajemy do bulionu. Po 10 min. dodajemy pokrojoną w plastry kiełbasę i pokrojoną w kostkę paprykę. Wszystko gotujemy do czasu aż warzywa będą miękkie. W międzyczasie doprawiamy do smaku solą, pieprzem, czosnkiem granulowanym i papryką.