Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 45
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4621
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 388
Kotlet z kurczaka jest znany, w różnych wariacjach smakowych, w całej Polsce....
Odsłon: 69
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 45
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4621
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 388
Kotlet z kurczaka jest znany, w różnych wariacjach smakowych, w całej Polsce....
Odsłon: 69
Składniki
Miałam wcześniej ugotowany bulion. Ale można wstawić porcję rosołową pół godziny wcześniej z zielem angielskim i liściem. Do bulionu dodałam pokrojone w kosteczkę warzywa, ziemniaki pokrojone w grubszą kostkę. Kapustę pekińską pokroiłam w paseczki a pieczarki w plasterki. Dodałam tez kaszę- zupa będzie gęstsza i smaczna.
Po 30 minutach warzywa były już miękkie. Zupę doprawiłam, zaciągnęłam śmietaną, dodałam łyżkę koncentratu. A po wyłączeniu ognia dodałam pokrojona natkę. Smacznego :)