Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To moja propozycja na łatwą, smaczną i dość sytą zupę dyniową.
Przygotuj się na wyjątkowy posiłek, który zaspokoi Twoje kulinarne pragnienia...
Odsłon: 131
Zrobienie naleśników to dla mnie nie nowina i uważam, że ciasto zawsze jest d...
Odsłon: 212
Najlepszym pomysłem na szybkie podudzia kurczaka jest przygotowanie ich w pie...
Odsłon: 51
Przygotuj się na wyjątkowy posiłek, który zaspokoi Twoje kulinarne pragnienia...
Odsłon: 131
Zrobienie naleśników to dla mnie nie nowina i uważam, że ciasto zawsze jest d...
Odsłon: 212
Najlepszym pomysłem na szybkie podudzia kurczaka jest przygotowanie ich w pie...
Odsłon: 51
Składniki
Ziemniaki myję obieram i tnę w kostkę. Dynię myję, rozcinam, pozbywam się włókien i pestek, a następnie, tak jak i ziemniaki, tnę w kostkę. Dyni Hokkaido nie trzeba obierać. Cebule obieram i tnę w kostkę, a następnie podsmażam w garnku na maśle. Gdy cebula się zeszkli, dodaję dynię i ziemniaki. Wszystkie składniki podsmażam przez kilka minut. Następnie dolewam wodę i gotuję pod przykryciem przez około 40 minut.
Dodaję przyprawy i gotuję jeszcze przez kwadrans. Następnie rozdrabniam wszystkie składniki za pomocą blendera.