Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i pożywna zupa na śniadanie.
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4457
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 20
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 373
Kotlet z kurczaka jest znany, w różnych wariacjach smakowych, w całej Polsce....
Odsłon: 46
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4457
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 20
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 373
Kotlet z kurczaka jest znany, w różnych wariacjach smakowych, w całej Polsce....
Odsłon: 46
Składniki
Wykonanie: W garnku podgrzać oliwę, dodać posiekaną cebulę i przeciśnięty przez praskę czosnek. Smażyć aż warzywa się zeszklą (nie mogą się zarumienić). Dodać kukurydzę i mleko kokosowe, dolać 700 ml wody, doprawić solą i pieprzem do smaku. Zagotować, zmniejszyć ogień i gotować około 20-30 minut. Następnie zupę zblendować nie zbyt dokładnie, tak aby część ziaren kukurydzy została w całości. Przed podaniem pokropić oliwą i posypać posiekaną natka pietruszki. SMACZNEGO.