Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie tylko różyczki mogą być jadalne, wszak bardzo lubimy. Produkt wykorzystany na 100 %. Głąb można zetrzeć na grubych oczkach, powstaną pyszne placki ;) A tu liście…mega <3
Duża ilość marchewki sprawi,że zupa pieczarkowa będzie miała ładny kolor i ci...
Odsłon: 58
Jeżeli znudził Ci się klasyczny kurczak, koniecznie wypróbuj przepis na kurcz...
Odsłon: 89
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 120
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 64
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 832
Duża ilość marchewki sprawi,że zupa pieczarkowa będzie miała ładny kolor i ci...
Odsłon: 58
Jeżeli znudził Ci się klasyczny kurczak, koniecznie wypróbuj przepis na kurcz...
Odsłon: 89
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 120
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 64
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 832
Składniki
Liście kalafiora płuczemy, kroimy na mniejsze kawałki, zalewamy wodą (1,5 l), dodajemy masło i gotujemy do miękkości. Następnie studzimy i blendujemy. Podgrzewamy. Słoninę kroimy na cienkie plasterki i na wolnym ogniu prażymy. Zupę do smaku doprawiamy solą, pieprzem i odrobiną chili. Podajemy ze świeżym pieczywem.