Cytrynowy tatar z łososia na pumperniklu
Tatar z łososia podawany na ciemnym pieczywie to doskonały pomysł na zdrowy posiłek. Świetnie sprawdzi się zarówno na śniadanie, lekki lunch, jak i kolację. Łosoś zawiera białko oraz cenne kwasy tłuszczowe omega-3. Taki posiłek będzie smaczny, doda ci energii oraz będzie świetną opcją również dla osób, które się odchudzają.
Polecane artykuły
Wiosna i lato to czas, w którym w sklepach i na targowiskach królują sezonowe warzywa. Nowalijki – bo to głównie o nich mowa – zachwycają nie tylko...
Młoda natka pietruszki, spożywana w formie soku na czczo, jest doskonałym środkiem na oczyszczenie organizmu i usunięcie nadmiaru wody. Bogata w wi...
To już ostatni odcinek kulinarnego programu „Ewa gotuje” w tym sezonie, dlatego tym bardziej warto towarzyszyć Ewie Wachowicz w kuchni - w sobotę,...
Chociaż ciasta z jabłkami znajdziemy w menu wielu kuchni świata, to właśnie polska szarlotka robi prawdziwą furorę wśród zagranicznych turystów. W...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Wiosenne smaki. Polecam.
- Impreza
- Grill
- Polska
- Bez glutenu
- Bez laktozy
- Bez cukru
- Buliony
- Kasze i ryż
- Warzywa
- Ziemniaki
- Kapusta
- Fasolka
- Nabiał
- Kurczak
- Przyprawy
- Kolendra
- Dla zdrowia
Odsłon: 58
To jedno z tych dań, które inspirują nas, aby udać się w kulinarną podróż do...
- Azjatycka
- Chińska
- Tajska
- Ryż
- Makaron
- Warzywa
- Papryka
- Jajka
- Mięso
- Wołowina
- Przyprawy
- Czosnek
- Imbir
- Płatki
- Makarony
- Makaronowe
- Jajka
- Dla zdrowia
Odsłon: 69