Gołąbki z kaszanką, czyli wyjątkowo polskie smaki
Gołąbki to jedna z tradycyjnych polskich potraw. W tej wersji wyjątkowo pasuje do gustów Polaków. Dlaczego? Bo farszem do gołąbków jest soczysta kaszanka. To naprawdę wyśmienite połączenie, wypróbuj!
Polecane artykuły
Wiosna i lato to czas, w którym w sklepach i na targowiskach królują sezonowe warzywa. Nowalijki – bo to głównie o nich mowa – zachwycają nie tylko...
Młoda natka pietruszki, spożywana w formie soku na czczo, jest doskonałym środkiem na oczyszczenie organizmu i usunięcie nadmiaru wody. Bogata w wi...
To już ostatni odcinek kulinarnego programu „Ewa gotuje” w tym sezonie, dlatego tym bardziej warto towarzyszyć Ewie Wachowicz w kuchni - w sobotę,...
Chociaż ciasta z jabłkami znajdziemy w menu wielu kuchni świata, to właśnie polska szarlotka robi prawdziwą furorę wśród zagranicznych turystów. W...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Deser idealny na lato - schłodzone owoce, kostki galaretki i bita śmietana. Ś...
Odsłon: 51
Prosty sposób na pyszne i kolorowe danie z patelni. Ziemniaki, szparagi i jaj...
- Impreza
- Śródziemnomorska
- Bez glutenu
- Warzywa
- Ziemniaki
- Szparagi
- Nabiał
- Jajka
- Mięso
- Przyprawy
- Bazylia
- Szynki
- Jajka
Odsłon: 36
Serdecznie witam i zapraszam na surówkę z młodej kapusty, która jest bardzo z...
Odsłon: 28