Ewa_Gotuje

„Hell’s Kitchen. Piekielna Kuchnia” wraca na antenę Polsatu! Startują castingi do programu.

Po kilkuletniej przerwie Telewizja Polsat wraca z kulinarnym reality show „Hell’s Kitchen. Piekielna kuchnia”. Ruszyły właśnie castingi do kolejnej edycji kulinarnego show, które podbiło serca widzów na całym świecie.

„Hell’s Kitchen. Piekielna Kuchnia” wraca na antenę Polsatu

Amerykańska edycja wykreowała gwiazdę Gordona Ramsay’a. Liczne kolejne edycje m.in. w Stanach Zjednoczonych, Niemczech, Francji, Hiszpanii, Finlandii, Danii, Belgii, Rumunii, Rosji oraz na Litwie i Ukrainie gromadziły miliony widzów, którzy śledzili poczynania uczestników.                             

W poprzednich sześciu edycjach polskiej wersji rolę szefa pełnili Wojciech Modest Amaro i Michał Bryś. Tym razem na czele polskiej piekielnej kuchni stanie nowy szef!

Ostra selekcja ma wyłonić podczas castingów grupę pasjonatów gotowania, którzy powalczą o wygraną, czyli nagrodę pieniężną w wysokości 100 tys. zł.  Skompletowanie składu uczestników potrwa kilka tygodni. Poszukiwani są ochotnicy, którzy będą gotowi zamknąć się w willi, bez kontaktu ze światem zewnętrznym przez kilka tygodni, aby oddać się swojej największej pasji – gotowaniu i zawalczyć o własne marzenie o pracy w prawdziwej restauracji.  

Uczestników czeka ognista przeprawa – mocna szkoła życia i gotowania pod okiem profesjonalistów. Aby wziąć udział w castingu, należy wypełnić formularz na stronie hellskitchen.polsat.pl.

Nowa seria programu ma pojawić się na antenie stacji w jesiennej ramówce. Producentem wykonawczym reality show jest firma Jake Vision.

 

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Sałatki Surówka do obiadu z młodej kapusty

Prosta i szybka surówka z młodej kapusty, którą przygotujesz zaledwie w kilka...

Odsłon: 67

15 min
12

Polecane artykuły

Ewa gotuje Szybka i smaczna kuchnia Ewy Wachowicz

W kolejnym odcinku kultowego już programu „Ewa Gotuje”, aktorka Małgosia Socha, pod okiem prowadzącej, przygotowała szybkie i niezwykle smaczne pot...

2
Informacje Musztardowiec – zdrowe liście nie tylko na sałatki

Musztardowiec (Brassica juncea) to warzywo, które w Polsce nadal jest mało znane, ale zasługuje na większą popularność ze względu na swój pikantny,...

0
Informacje Co roku o tej porze robię najlepszy mus rabarbarowy. Do ciasta, naleśników, a nawet wędlin

Wielu z nas okres wiosenny kojarzy się ze smakiem domowego kompotu z rabarbatu lub babcinego ciasta z kruszonką. Sezon na ten przysmak trwa dosyć k...

1
Informacje Łosoś na wiosenny obiad. 7 smakowitych dań z łososiem w roli głównej

Wiosna to doskonały czas na eksplorację kulinarnych możliwości, a łosoś stanowi idealną bazę dla różnorodnych dań na wiosenny obiad. Z jego wyjątko...

0