Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały smak i aromat kotletów dodaje czerwona cebula.
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 45
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 27
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 287
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 45
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 27
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 287
Składniki
Wykonanie nadzienia: Pieczarki pokroić w plasterki, cebulę obrać i drobno posiekać i podsmażyć na oleju, przyprawić do smaku solą, papryką, pieprzem. Następnie odłożyć do wystudzenia. Wykonanie farszu mięsnego: Mięso wymieszać z namoczoną i odciśniętą bułką, dodać zmiażdżony czosnek, doprawić do smaku solą i pieprzem. Formować na dłoni płaskie kotlety, nadziewać przygotowanym farszem i formować zgrabne owalne kotlety. Smażyć na oleju z obu stron na złoty kolor. Po usmażeniu odsączyć na ręczniku papierowym i podawać. SMACZNEGO.