Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki przepis na kotlety z kaszy gryczanej. Są idealne dla wegetarian, ale zasmakują także mięsożercom. Jeśli przepadasz za ziołami, możesz do masy dodać natkę pietruszki lub koperek. Placki najlepiej smakują podane z klasyczną mizerią lub sosem tzatziki.
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 61
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 38
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 294
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 61
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 38
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 294
Składniki
Kaszę gryczaną ugotuj według instrukcji na opakowaniu.
W dużej misce umieść ser, ugotowaną i ostudzoną kaszę, jajko, bułkę tartą i przyprawy. Całość dokładnie ze sobą wymieszaj, do połączenia się składników.
Z powstałej masy twórz w dłoniach okrągłe kotlety. Smaż z obu stron na rozgrzanym maśle do zarumienienia.