Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapiekany filet z kurczaka z serem i warzywami
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 49
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 93
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 49
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 93
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Składniki
Filety z kurczaka naciąć w kratkę uważając, aby nie przeciąć go do końca. Doprawić z dwóch stron solą, pieprzem oraz słodką papryką. W misce wymieszać pokrojoną w kostkę paprykę, por, natkę pietruszki, ser oraz majonez. Całość doprawić solą oraz pieprzem Filety przełożyć do kosza frytkownicy beztłuszczowej, a następnie nałożyć na nie przygotowane warzywa. Danie zapiekamy 20 minut w temperaturze 170 stopni i podajemy z ulubionymi dodatkami. Nie mając frytkownicy możecie to danie przygotować w piekarniku. Czas to ok. 30 minut w temperaturze 180 stopni. Kuchenka powietrzna skraca czas przygotowania potraw i nie czekamy, aż urządzenie się nagrzeje. Smacznego!