Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Majonez Domowy Błyskawiczny zrobisz go w 2 minuty. Bez konserwantów czy polepszaczy, polecam.
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 236
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 533
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 236
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 533
Składniki
Słoik, wyparzony, czysty, suchy. 2 jajka, bardzo świeże, spażone. Do słoika wlewamy jajka, dodajemy sól, pieprz, musztardę, olej i sok z cytryny. Za pomocą blendera przez pierwsze 10 sekund blendujemy nie poruszając blenderem, nąstepnie po upływie tego czasu stopniowo,powoli blender przesuwamy w górę , dół i któtko blendujemy razem.
Majonez jest gotowy. Gdyby majonez byłby nam za rzadki to dodajemy trochę oleju, jeśli natomiast za gęsty to dodajemy trochę gorącej wody.