Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna pasta jajeczna z wiejskich jajek od kur zielononóżek, bardzo lubię pastę z jajek ugotowanych na pół twardo i ciepłych, nie studzę ich w zimnej wodzie zbyt długo tylko tyle żeby nie były gorące i dały się obrać.
Smażone jajka na sadzone podane z ziemniakami i surówką z kapusty pekińskiej....
Odsłon: 24
Udka faszerowane młodą kapustą to wyrafinowane danie, które łączy w sobie soc...
Odsłon: 25
Gołąbki z młodej kapusty z dodatkiem soczystych różyczek brokuła to elegancki...
Odsłon: 25
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 35
Smażone jajka na sadzone podane z ziemniakami i surówką z kapusty pekińskiej....
Odsłon: 24
Udka faszerowane młodą kapustą to wyrafinowane danie, które łączy w sobie soc...
Odsłon: 25
Gołąbki z młodej kapusty z dodatkiem soczystych różyczek brokuła to elegancki...
Odsłon: 25
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 35
Składniki
Jajka ugotuj na pół twardo około 3 minuty, ostudź w zimnej wodzie tylko tyle żeby dały się obrać, rozgnieść widelcem, dodaj majonez, sól, pieprz oraz pokrojony szczypiorek. Wymieszaj.
Pastę podaj z ulubionym pieczywem.