Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
idealnie pasuje na Święta i na spotkanie z przyjajaciółmi
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 81
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 5181
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 626
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 189
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 81
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 5181
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 626
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 189
Składniki
Schab w całości obsmażyć z każdej strony na oleju.Wkładamy do garnka z wywarem z warzyw i przypraw gotujemy do miękkości. Schab zostawić w wywarze do ostygnięcia wtedy będzie soczysty. Zimny pokroić cienko.Żelatynę rozpuścić w przecedzonym wywarze.
Ugotowane jajka,szczypior i natkę siekamy, dodajemy chrzan, sól i pieprz i łyżeczkę majonezu.Farszma być bardzo ostry ponieważ galaretka złagodzi smak.Każdy plasterek schabu smaryjemyfarszem przykładamy drugim plastrem i układamy na talerzu, i tak do wyczerpania produktów. Dekorujemy i zalewamy tężejącą galaretką. SMACZNEGO !!!!